Script made by: jelmerdewilde, feanfan, Douglas Bowman, Lay-out developed by: feanfan, mem, jelmerdewilde Posts by: feanfan

woensdag, februari 06, 2008

Palermo

Palermo scoort terwijl hij aan de lat hangt

28/01/2008 18:10

Martin Palermo heeft er opnieuw een memorabel moment bij in zijn voetballoopbaan. De spits en aanvoerder van Boca Juniors haalde zich de woede van aartsrivaal River Plate op de hals door te scoren terwijl hij aan de lat hing.

Palermo opende de score in het oefenduel dat als opwarmertje diende voor de Clausura 2008, die op 10 februari begint. Een vrije trap van Juan Román Riquelme belandde via de doelman op de lat, waarna Palermo de lucht inging en met zijn rechterhand hangend aan de lat de 1-0 binnenkopte.

De protesten van River tegen het ongeldige doelpunt haalden niets uit. De scheidsrechter zag er geen kwaad in of had het niet geconstateerd. Boca won de altijd beladen wedstrijd tegen River met 2-0.

Het is niet voor het eerst dat Palermo opvalt. De bonkige spits scoorde al eens van eigen helft, brak zijn been nadat een muurtje instortte toen hij juichend in de hekken sprong en miste eens voor Argentinië drie strafschoppen in één wedstrijd.