Script made by: jelmerdewilde, feanfan, Douglas Bowman, Lay-out developed by: feanfan, mem, jelmerdewilde Posts by: feanfan

donderdag, november 02, 2006

Veranderingen op site

Zoals jullie allemaal vast gemerkt zullen hebben zijn er de laatste tijd (lees: vorige week donderdag) wat dingen veranderd in de sidebar van deze site. Er is advertentieruimte te huur gekomen, het zou erg leuk zijn als ik die ruimte af kon zetten. Daarnaast is de gastenteller in een apart kadertje komen te staan, zodat die ook meer tot zijn recht komt, hij stond er boven de links altijd maar wat verloren bij. Een andere kleine verandering is dat er rechtsonder een post nu 'reacties' staat in plaats van het engelse 'comments'. Tot slot is de belangrijkste verandering natuurlijk het feit dat er nu een 'hit van de week' is, een nummer dat het downloaden waardig is. Elk weekend zal dit (oranje) venster vernieuwd worden, met een kleine toelichting op het nieuwe nummer in het kader.
Tot besluit wil ik Jelmer heel hartelijk bedanken voor alle deskundige hulp, zonder Jelmer hadden deze aanpassingen niet doorgevoerd kunnen worden.