Script made by: jelmerdewilde, feanfan, Douglas Bowman, Lay-out developed by: feanfan, mem, jelmerdewilde Posts by: feanfan

donderdag, april 10, 2008

De site van de ton

Debat over aambeien legt site plat

Door AXEL VELDHUIJZEN

DEN HAAG - De interactieve internetsite van Trots op Nederland (TON) van Rita Verdonk is bezweken onder een stortvloed van onzin. In plaats van discussies over vreemdelingen en het fileprobleem, wordt er op de site vooral gedebatteerd over aambeien, landingsbanen voor ruimteschepen en het bestaansrecht van de rockband Kane. De site van TON is tot nader order buiten werking.

De Wikipedia-achtige site moest het hart van de nieuwe politieke beweging van Verdonk worden. De politica wil haar programma baseren op de discussies op haar site.

Critici gaven eerder al aan dat Verdonk haar belofte nooit kan waarmaken, omdat niets zo onbetrouwbaar is als een peiling op internet. Om dat aan te tonen riep het weblog GeenStijl lezers op zelf discussies op de site van Verdonk te beginnen. In de traditie van het weblog zijn die discussies vooral melig, zoals het pleidooi voor meer Nederlands eten (stamppot met jus) en het verbod op eenpersoonsbedden omdat zij eenzaamheid veroorzaken.

Gelezen op ad.nl, PR-ACH-TIG!