Script made by: jelmerdewilde, feanfan, Douglas Bowman, Lay-out developed by: feanfan, mem, jelmerdewilde Posts by: feanfan

vrijdag, november 03, 2006

Tim Krul

'Rookie Krul neemt Palermo op de horens'

3/11/2006 9 :58

Tim Krul staat een grote toekomst te wachten. Dat is de conclusie die de Engelse en Italiaanse pers trekken na het debuut van de achttienjarige Nederlandse doelman voor Newcastle United. Op Siciliƫ hield de Hagenaar zijn doel schoon. Mede daardoor won zijn ploeg met 1-0 van Palermo.

'Krul neemt Palermo op de horens', kopt La Gazzetta dello Sport op zijn website. 'Na rust regende het kansen voor Palermo. Maar de keeper van de Engelsen - achttien jaar oud - stopte alles. (...) Newcastle hapte naar adem, maar op die momenten kon het bouwen op Krul, de jonge Hollander die voorbestemd is om van zich te doen spreken.'

Het Engelse The Guardian prees Krul eveneens nadrukkelijk. De krant is het eens met de opmerking van La Gazzetta dat de reddingen op inzetten van Andrea Caracciolo en David Di Michele in de 67ste minuut miraculeus waren. 'Outstanding', was het optreden van Rookie Krul, oordeelde The Guardian.

Zelf keek Krul ook vol trots terug op zijn droomdebuut. 'Ik zal deze avond de rest van mijn leven herinneren.' Toen hij na de wedstrijd als laatste de kleedkamer in kwam, gaven zijn ploeggenoten hem een staande ovatie.

van www.vi.nl, ingekort

Ik geniet altijd weer als buitenlandse kranten en mensen zulks over Nederlanders schrijven en zeggen, geweldig.

Tim Krul

1 Comments:

At 3/11/06 17:04, Blogger douwe said...

top keeper hoor. 18 jaar en dan al zo keepen tijd voor het nederlands elftal komt wel voor hem.

 

Een reactie posten

<< Home