Script made by: jelmerdewilde, feanfan, Douglas Bowman, Lay-out developed by: feanfan, mem, jelmerdewilde Posts by: feanfan

donderdag, februari 08, 2007

Pedofiel zit vermomd als 12-jarige in klas

Pedofiel zit vermomd als 12-jarige in klas

Een 29-jarige Amerikaan vermomde zich als een twaalfjarige scholier en is er zo in geslaagd zich op vier scholen te laten inschrijven om zo zijn pedofiele neigingen bot te vieren.

Het bizarre verhaal speelde zich af in de Amerikaanse deelstaat Arizona. Neil Havens Rodreick II schoor zijn hele lichaam, deed zware make-up op om zijn baardgroei te verbergen en wist op deze manier geloofwaardig als scholier binnen te geraken in vier kleine openbare scholen. Twee mannen die bij Rodreick woonden, deden zich voor als zijn voogd en zijn grootvader en schreven hun ,,scholiertje'' in. Het afschuwelijke is dat die twee mannen, Lonnie Stiffler (61) en Robert Snow (43) zelf geloofden dat Rodreick een twaalfjarig kind was. Zij zijn ook pedofielen en ze waren er van overtuigd dat zij met hem seks hadden als met een kind.

Rodreick werd in 1996 veroordeeld tot zeven jaar cel omdat hij een kind onzedelijk had benaderd. In de gevangenis ontmoette hij een andere zedendelinquent. Na hun vrijlating gingen de twee samenwerken en via internet vonden ze nog twee geïnteresseerden. De vier verwisselden geregeld van adres en Rodreick bezocht tussen augustus 2005 en januari 2007 in totaal vier scholen, telkens voor niet meer dan enkele maanden.

Rodreick is maar 1,60 m groot en weegt amper 54 kilo. Sommige kinderen in zijn klas waren volgens een lerares zelfs groter dan hij. Bij de leerkrachten deed hij zich voor als een middelmatige leerling met acne die nogal ongeïnteresseerd achteraan in de klas zat. Hij wachtte na schooltijd ook altijd kalmpjes tussen de andere leerlingen op zijn ,,grootvader'' die hem kwam oppikken. Hij maakte ook trouw zijn huistaken. Mensen uit de buurt zagen hem geregeld op een kinderfiets rondjes rijden.

Pas op de vierde school kreeg een medewerker argwaan over de leeftijd van Rodreick en over zijn zogenaamde voogden. Maar dan nog dachten de leraars dat hij zo'n 16 jaar oud moest zijn. Ze vermoedden dat de ,,jongen'' het slachtoffer was van een kidnapping en verwittigden de politie. Die viel binnen in het huis van de drie pedofielen en ontdekte de afschuwelijke waarheid. Toen de politie naar de school terugkwam, was volgens schooldirecteur Chris Igel het lerarenkorps met verstomming geslagen. ,,Er viel een diepe stilte. Onze mond viel open en we staarden onbegrijpend voor ons uit'', zei Igel.

Bekend is dat Rodreick kinderen mee naar huis nam. Maar of hen iets is aangedaan en hoeveel slachtoffertjes er eventueel zijn, is nog niet bekend. Bij een huiszoeking na zijn arrestatie ontdekte de politie in ieder geval pornofoto's van Rodreick met een kind.

bron: http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=GPI17R283

2 Comments:

At 8/2/07 21:56, Anonymous Anoniem said...

*zucht*

 
At 9/2/07 16:32, Blogger Theunis Sjoerd said...

meteen ophangen zulken, helemaal als zou blijken dat 'ie echt iemand misbruikt heeft...

 

Een reactie posten

<< Home