Script made by: jelmerdewilde, feanfan, Douglas Bowman, Lay-out developed by: feanfan, mem, jelmerdewilde Posts by: feanfan

maandag, augustus 14, 2006

filmpje

Bij deze het in de post hieronder beloofde filmpje. Het filmpje is gemaakt door Els den Hartog, tijdens het tenniskamp in Epe een paar weken geleden, waar ik ook was. Voor de volleyballiefhebbers onder ons is er in het filmpje ook nog een mooie move. Een reactie posten is gratis, het filmpje bekijken zonder een reactie te plaatsen kost 5 euro, over te maken op rekening nr. 9604397 t.a.v. Theunis Sjoerd Elzinga te Twijzelerheide. Een reactie plaatsen kan door hieronder op 'comments' te klikken, daarna de reactie in te typen, en vervolgens daaronder bij het wachtwoord en de loginnaam 'gastaccount' te gebruiken. Daarna moet je op 'login and preview' of iets dergelijks drukken. Dit lijkt heel wat, maar alles wijst zich vanzelf.



Edit 16-08-2006 18:10: Het filmpje doet het nu al 2 dagen niet, dat komt doordat Youtube, de server van het filmpje, al die tijd off is geweest. Zogauw Youtube weer online is moet het filmpje het ook weer doen.

7 Comments:

At 14/8/06 20:03, Blogger Theunis Sjoerd said...

reageren nou!

 
At 14/8/06 20:30, Blogger douwe said...

tsjong:P wel een goeie actie die val;) maar ja die kunnen wij veel beter jong:P moet je onze wedstrijd maa rus filme;) komen ook wel lollige dingen invoor zoals dansen opt veld enz.

 
At 15/8/06 13:18, Blogger Theunis Sjoerd said...

tjsa maar dit was spontaan en gewoon bij de amateurs, dus dat is eigenlijk veel bijzonderder :P

 
At 16/8/06 14:32, Blogger Theunis Sjoerd said...

Het filmpje heeft het gisteren een tijdje niet gedaan, en laadt nu heel langzaam. Dat komt doordat Youtube, de server van het filpje, eraf ligt. Zogauw dat verholpen is, doet het filpje het ook weer goed.

 
At 16/8/06 17:55, Blogger douwe said...

ach ja jong:P

 
At 16/8/06 19:56, Blogger TamaraART said...

Heb het filmpje gekeken en wil geen vijf euro betalen... dus tsja.. dan maar even een reactie :P

Trouwens.. kun je eens uitleggen hoe je dat doet met die code hieronder? Ik had ook last van spam op mijn blog :'( en mensen kunnen nu alleen nog maar reageren als ze ingeschreven staan... is een beetje lastig.. dus zo'n code zou wel handig zijn :D ;)

 
At 17/8/06 12:15, Blogger Theunis Sjoerd said...

Ja, ik had dat ook met die SPAM, vervolgens stelde ik ook in dat men alleen kon reageren als men ingeschreven stond, maar toen reageerde de SPAM gewoon met een loginnaam. Dat kun je een paar posts hieronder ook wel zien.
Dat met die letters kun je bij blogspot instellen met settings - comments en dan is het de 8ste optie van boven, waarbij staat 'show word verification for comments'. Hoe dit bij een gewoon script zit weet ik niet, maar dan wil ik je de hele template in CSS wel sturen.

 

Een reactie posten

<< Home