Script made by: jelmerdewilde, feanfan, Douglas Bowman, Lay-out developed by: feanfan, mem, jelmerdewilde Posts by: feanfan

woensdag, september 06, 2006

Nederland - Wit-Rusland

Wit-Rusland laat dronken basisspelers thuis

4/9/2006 16:16

Wit-Rusland zal woensdag in Eindhoven tegen het Nederlands elftal aantreden zonder twee van zijn basisspelers. Middenvelder Alexandr Kulchy en aanvaller Vitali Kutuzov (foto) zijn door bondscoach Yuri Puntus vanwege dronkenschap uit de selectie gezet.

Na afloop van het duel van zaterdag met Albanië (2-2) zochten Kulchy en Kutuzov hun heil in de drank. Dit tot groot ongenoegen van coach Puntus.

'Ik ben erg teleurgesteld. We zijn net aan een nieuwe periode begonnen en dan krijg je dit. Beide spelers moeten vrezen voor hun interlandcarrière want dit accepteer ik niet.'

De twee spelers in kwestie zijn niet de minsten. Kulchy (32) speelt in Rusland voor Tom Tomsk en verzamelde 57 caps. Kutuzov is een 26-jarige aanvaller van Parma die negen keer doel trof in dertig interlands.

Ook derde Wit-Rus loopt tegen de lamp


5/9/2006 14:20

Een dag nadat Alexandr Kulchy en Vitali Kutuzov uit de selectie van Wit-Rusland werden gezet, kon ook Vitaliy Bulyga zijn biezen pakken. Daardoor ontbreken er woensdag drie basisspelers tegen Oranje. Bondscoach Yuri Puntus riep geen vervangers op.

Samen met Kulchy en Kutuzov had Bulyga het trainingskamp van de Wit-Russen verlaten om een avondje te gaan stappen. Het drietal raakte in een discotheek betrokken bij een vechtpartij. Kulchy en Kutuzov werden daarop uit de selectie gezet.

Dat lot bleef Bulyga in eerste instantie bespaard. Hij liep alsnog tegen de lamp toen hij zich in het ziekenhuis moest laten behandelen aan verwondingen die hij opgelopen had bij de vechtpartij. Coach Puntus was onverbiddelijk en zette ook de 26-jarige aanvaller van Tom Tomsk uit de selectie.

Het is niet de eerste keer dat Bulyga uit de band springt. Bij zijn vorige club Krylia Sovetov Samara werd de 23-voudig international (vijf goals) ontslagen vanwege het herhaaldelijk grijpen naar de fles.

beide van www.vi.nl

6 Comments:

At 6/9/06 21:28, Blogger douwe said...

heerlijk zulk soort atrikels.
gebeurd nog eens wat in de voetbalwereld. de reden vind ookwel grappig. teveel drinken ja sta je te zuipen op het veld dat kan niet goed gaan. drank en een voetbal is geen goeie combi.:P

 
At 7/9/06 15:04, Blogger Francien said...

tja ik heb er niks zinnigs over te zeggen, ik weet niet zoveel ervan, haha maar dan zeg ik in elk geval iets...

 
At 8/9/06 10:03, Blogger douwe said...

dat is waar:P
voel de sfeer hiero:P:P
dus theunis jong komme die foto's von mie derop :P:P

 
At 10/9/06 21:51, Anonymous Anoniem said...

hallo T.S.
waar heeft die douwe het over???
fotos van douwe dat is toch geen onderdeel van het voetbal toch???
vertel eens wat heeft dit met wit-
rusland te maken???

 
At 10/9/06 22:05, Blogger Theunis Sjoerd said...

nee ome, dit is wat anders, douwe was met het dorpsfeest verkleed als voetbalfan, en daar had ik foto s van gemaakt voor op mijn site

@douwe: komen nog, maar k moet ook tijd hebben hè :P

 
At 12/9/06 17:24, Blogger douwe said...

ja daar heeft u wel gelijk in dat heeft niks met voetbal te maken maar toch wou even weten wanneer die komen;):P

 

Een reactie posten

<< Home